Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte early booking vara 2021 - Nei Pori - Grecia - reducere 40% - cazare - rezervari online - tarife - hoteluri

VACANTA TA DE VIS EARLY BOOKING VARA 2021 IN GRECIA
STATIUNEA NEI PORI

Nei-Pori

conditii intrare grecia 2021-min

PROGRAM TURISTIC CU AUTOCAR / INDIVIDUAL

Pachete autocar / individual

 

tarife de persoana in euro  7 / 14 nopti / autocar optional

Vila Litsa 3* (NOU 2016!) Fara masa Nei Pori de la 59 EURO
Vila Tomas 3* (NOU 2016!) Fara masa Nei Pori de la 65 EURO
Studio Martha 3* Fara Masa Nei Pori de la 48 EURO
Vila Ocean Hills Fara Masa Nei Pori de la 59 EURO
Vila Mara Apostolia 3* Fara Masa Nei Pori de la 49 EURO
Vila Niovi / Kalliopi 3* Fara Masa Nei Pori de la 49 EURO

 

Descriere statiune

Descriere statiune:

Statiunea Nei Pori este considerate cea mai linistita mare statiune de pe Riviera Olimpica situata la circa 40 de km de Paralia Katerini si la circa 115 km de Salonic, fiind foarte iubita de turistii care doresc viata sportiva si liniste, precum si de familiile cu copii.
            Statiunea se intinde de-a lungul unei plaje uriase, de circa 100 metri latime si circa 5 km lungime cu nisip foarte fin si cu apa de o claritate impresionanta. Apropierea de muntele Olimp si de cetatea venetiana Platamonas, care o vegheaza de pe inaltime, fac din statiunea Nei Pori una dintre cele mai frumoase destinatii turistice.
            Satiunea este recomandata in primul rind turistilor dornici de sport, Nei Pori oferind posibilitati de distractie prin sporturi nautice (schi nautic, banana, parasailing, plimbari cu salupa) sau volei pe plaja, biciclete, ATV.
            De asemenea, statiunea este recomandata celor dornici de odihna si familiilor cu copii (pentru care exista un centru special de jocuri), noptile in Nei Pori fiind foarte linistite. Amatorii de cluburi sau discoteci le pot frecventa doar in cosmopolita statiune Platamonas, aflata la 2 km de Nei Pori unde se poate ajunge pe jos, cu bicicleta, ATV sau cu un auto-trenulet special.

FORMULAR REZERVARE ONLINE:

Nume si prenume *
 
Numar de telefon *

###
-
###
-
####
 
Adresa E-mail *
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.) *
 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul https://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si accept termenii si conditiile de rezervare ale serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 afisate pe link-ul: https://www.mundistours.ro/rezervari-online/conditii-generale-de-rezervare-a-serviciilor-unice-de-calatorie-conform-og-2--2018