Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte last minute vara 2021 statiunea Pomorie Bulgaria - reducere 40% - rezervari online - reduceri - hoteluri

Oferte last minute vara 2021 statiunea Pomorie Bulgaria - reducere 40% - rezervari online - reduceri - hoteluri

banner pomorie-min

transport autocar bulgaria 2

Tarif in euro/pers/noapte 
Hotel Sunset Resort 5* Mic dejun de la 59 EURO
Hotel Via Pontica 5* Mic dejun de la 25 EURO
Hotel Festa Pomorie Beach Resort 4* All inclusive de la 31 EURO
Hotel Marina Holiday Club 4*
Fara masa de la 36 EURO
Hotel Sunny Bay 3* Mic dejun de la 15 EURO


Descriere statiune:

Statiunea-oras Pomorie se afla la circa 20 km de Burgas si circa 18 km de statiunea Sunny Beach, in sudul litoralului Bulgar (una din cele mai sudice statiuni).  

   Pomorie se bucura de un cadru natural deosebit fiind amplasata pe o peninsula stancoasa care iese in mare pe circa 5 km.

   Bazele de tratament din statiune asigura acestei statiuni turisti pe tot parcursul anului. Unicitatea statiunii este data de apa lacului sarat cu proprietati curative. Din acest punct de vedere statiunea poate fi comparata cu Eforie Nord si lacul Techirghiol. Retineti ca lacul Techirghiol din Romania are o flora unica in Europa, oferind namol sapropelic. Lacul sarat Pomorie este baza extragerii de namoluri curative, ca si Techirghiol. Orasul este scaldat in razele soarelui si mangaiat de aerul salin al statiunii: pe de o parte venind dinspre mare, pe de alta parte – dinspre lac. Datorita acesteia toamnele sunt foarte placute, avand temperatura medie de circa 20º C. Se fac tratamente ale afectiunilor musculare, ginecologice, posttraumatice, dermatologice, ale sistemului nervos periferic etc. 

   Statiunea Pomorie este preferata pentru yachting, innot, pescuit. Va lasam sa descoperiti singuri bogata istorie a acestui oras, prin excursii organizate si oferite de administratorii hotelurilor.