Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Zboara cu Blue Air la tarife foarte mici in 2021

 orar de vara blue air

 

Bilete de Avion Low Cost Blue Air – Orarul de Vară 2021 

 

Acum îți poți planifica vacanțele de anul acesta – 2021 – pentru că Blue Air a lansat Orarul de Vară 2021!


Tu alegi orașul, iar Blue Air îți oferă soluția potrivită pentru călătoria ta!

AlgheroAtenaBacăuBarcelonaBariBerlinBirminghamBolognaBrașov – transferBruxelles;BucureștiCastellonCataniaCluj-NapocaConstanțaConstanța – transferDublinFaroFlorența;GlasgowHamburgHeraklionIașiIbizaKolnLamezia TermeLarnacaLisabonaLiverpoolLondra (Luton)LyonMadridMalagaMenorcaMilanoMilano (Bergamo)Milano (Linate)NapoliNisa;OradeaPalma de MallorcaParis (Beauvais)PescaraRomaSalonicSibiuStockholmStuttgartTel AvivTimișoaraTorino.


Nu v-ați hotărât unde vreți să călătoriți și ce bilete de avion vreți cumpărați?

La Agenția de turism Mundis Tours din Pitești, aflați cum se face rezervarea și cum se face plata unui bilet de avion, cum se fac îmbarcările în avion, cum trebuie să procedați cu bagajele dvs., cât plătiți pentru ele, cum puteți să transportați cu avionul animalele dvs. de companie, ce alimente puteți să transportați în avion și în ce cantitate, cum ajungeți de la aeroport în oraș, ce mijloace locale de transport puteți să utilizați.

Specialiștii în ticketing ai Agenției Mundis Tours din Pitești vă informează referitor la modul cum se poate efectua check-in-ul (în aeroport sau online), care sunt avantajele fiecărui mod de a face check-in, care este perioada în care găsiți bilete de avion la tarife reduse, vă transmit un mic istoric al orașului sau al destinației dvs. de vacanță, vă dau informații despre limbile utilizate de localnicii din locul de destinație, vă prezintă perioadele din an cele mai potrivite pentru vacanță în zona cerută de dvs. și ce nu trebuie să ratați în acea călătorie.

Agenția de turism Mundis Tours oferă informații, vinde bilete de avion și asigură consultanță turistică de specialitate tuturor persoanelor care apelează la serviciile sale, din oricare localitate din România sau din străinătate, la sediile sale din Pitești, telefonic sau online.