Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Bilete avion ieftine agentii Pitesti - de linie - Wizz Air - Blue Air - Tarom

 

Bilete de Avion

aircraft-2104594 640

 

Bilete de Avion de la Agenții de Turism

Nu v-ați hotărât unde vreți să călătoriți și ce bilete de avion vreți cumpărați?

La Agenția de turism MUNDIS TOURS din Pitești, aflați detalii despre cele mai atractive destinații de vacanță, specifice fiecărui sezon, sejur-uri care includ transport cu avion, aflați cum se face rezervarea și cum se face plata unui bilet de avion, cum se fac îmbarcările în avion, cum trebuie să procedați cu bagajele dvs., cât plătiți pentru ele, cum puteți să transportați cu avionul animalele dvs. de companie, ce alimente puteți să transportați în avion și în ce cantitate, cum ajungeți de la aeroport în oraș, ce mijloace locale de transport puteți să utilizați.

Specialiștii în ticketing ai Agenției MUNDIS TOURS din Pitești vă informează referitor la modul cum se poate efectua check-in-ul (în aeroport sau online), care sunt avantajele fiecărui mod de a face check-in, care este perioada în care găsiți bilete de avion la tarife reduse, tip early booking, vă transmit un mic istoric al orașului sau al destinației dvs. de vacanță, vă dau informații despre limbile utilizate de localnicii din locul de destinație, vă prezintă perioadele din an cele mai potrivite pentru vacanță în zona cerută de dvs. și ce nu trebuie să ratați în acea călătorie.

Agenția de turism MUNDIS TOURS oferă informații, vinde bilete de avion și asigură consultanță turistică de specialitate tuturor persoanelor care apelează la serviciile sale, din oricare localitate din România sau din străinătate, la sediile sale din Pitești, telefonic sau online. 

La Agenția de turism MUNDIS TOURS Pitești găsiți bilete de avion către toate destinațiile în care doriți să călătoriți, pentru toate companiile aeriene.


Pitești, bd I.C. Bratianu, nr 40 (in centru, langa Casa de Pensii Arges)

Telefon Telekom: 0766 264 594

Telefon fix RDS: 0773 865 467

E-mail: office@mundistours.ro 

Website: www.mundistours.ro