Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte last minute vara 2018 sejur Marmaris - Turcia - tarife - rezervari online - reduceri - autocar - avion - all inclusive
LAST MINUTE: :
User Rating: / 1
PoorBest 
VACANTA TA DE VIS LAST MINUTE VARA 2018 IN TURCIA
STATIUNEA MARMARIS
 
last minute marmarisPROGRAM TURISTIC CU AUTOCAR / INDIVIDUAL

Hotel Myra 3* All inclusive Marmaris de la 1199 RON
Hotel Kocer Beach 3* Mic dejun Marmaris de la 699 RON
Hotel Amos 3* Demipensiune Marmaris de la 899 RON
Hotel Alkan 3* Demipensiune Marmaris de la 899 RON
Hotel Sesin 4* All inclusive Marmaris de la 1299 RON
Hotel Pasa Beach 4* All inclusive Marmaris de la 1299 RON
Hotel Tropikal 4* All inclusive Marmaris de la 1399 RON
Hotel Grand Pasa 5* All inclusive Marmaris de la 1399 RON
Program Marmaris - Istanbul All inclusive Marmaris de la 230 EURO
Hotel Blue Lagoon 3* All inclusive Marmaris de la 999 RON
Hotel Intermar 3* All inclusive Marmaris de la 1079 RON
Hotel Vela 3* All inclusive Marmaris de la 949 RON
Hotel Pasabey 4* All inclusive Marmaris de la 1159 RON
Hotel Mirage World 4* All inclusive Marmaris de la 1299 RON
Green Nature Resort 5* All inclusive Marmaris de la 1249 RON
Hotel Elegance 5* All inclusive Siteler de la 329 EURO + 329 RON

Descriere destinatie turistica:

Situata intr-un frumos golf care iti taie respiratia, in locul de intalnire dintre marea Egee şi marea Mediterana, statiunea Marmaris este inconjurata de o minunata padure de pini care te duce cu gandul la liniste si armonie. Portul, aproape perfect natural si asezarea splendida inconjurata de munti cu brazi merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi.
 
Golful sau este cunoscut pentru conditiile de yachting si atmosfera cosmopolitana, iar din Marmaris puteti sa faceti excursii in Rhodos, in insula Cleopatra unde se spune ca este cel mai bun nisip din lume, la Pamukkale, Efes, sau Casa Fecioarei Sf. Maria. 

In timpurile vechi, Marmaris era cunoscut sub numele de Physkos. Numele Marmaris vine din zilele in care Soliman Magnificul, atacand Rodosul, si-a exprimat mania cand a vazut starea fortaretei din Marmaris si sub impulsul momentului, a exclamat: Mimari as (spanzurati arhitectul).

Istoria orasului Marmaris incepe cu venirea carienilor in aceste tinuturi in 3400 i.Hr. Faimoasa istorie a lui Herodot ne povesteşte cum carienii au ajuns in Creta si au colonizat aici o noua regiune- Mugla. Pentru multi ani, Physkos (astazi Marmaris ) a functionat ca un important oras port pentru locuitorii Cariyei, pe care l-au transformat ulterior in baza militara. Catre 300 i. Hr., civilizatia cariana intra intr-o perioada de intuneric şi oraşul Marmaris trece printr-o succesiune de cizilizaţii: egipteana, asiriana, ioniana, doriana, persana, otomana.

Anticul Physkos, actualul Marmaris a reprezentat un important punct de pornire pentru cei care aveau de străbătut traseul Anatolia- Rodos- Egipt.

  
La prima vizita in Marmaris veti fi impresionati de simetria, naturaletea si splendoarea orasului. Padurile ce acopera muntii dimprejur formeaza o linie despartitoare intre cer si nisip. Marea, de un verde translucid, marginita de o plaja stralucitoare, ofera posibilitatea practicarii scufundarilor la mica adancime si inotului. 
Portul Marmaris Netsel este unul din cele mai importante din Turcia si face legatura cu statiunea Içmeler prin asa-numitele taxiuri acvatice. Içmeler este un oras-statiune  mai relaxat si mai domolit decat Marmaris. Plaja se arcuieste in jurul golfului pentru o jumatate de mila, unde se pot practica sporturile acvatice obisnuite, inclusiv windsurfing-ul.
  
Mica statiune, cu o populatie de 35 000 de locuitori, situata intr-un decor deosebit, ofera in timpul sezonului de vara o atmosfera insufletita. Portul de agrement este unul dintre cele mai mari si mai bine echipate in Turcia. 
Imprejurimile orasului gazduiesc padurea de pini situata in gradina neagra, precum si zona Dalyan, faimoasa pentru broastele testoase care traiesc acolo si pentru conditiile deosebite de relief adecvate pentru practicarea sporturilor extreme. Clima Mediteranei ofera posibilitatea practicarii inotului in ape foarte limpezi o buna parte a anului. In luna noiembrie se organizeaza aici "Cupa internationala de iahting". 
  
Pe langa toate aceste atractii naturale statiunea include si o vasta gama de restaurante de lux pentru toate gusturile, baruri, discoteci, boutique-uri, bazare, magazine care ofera o diversitate de articole din piele, carpete, bijuterii, onixuri si produse din miere de pin, productie locala. 

La 9 kilometri de Marmaris, in partea vestica, se afla Icmeler cunoscut pentru gradinile de iasomie, fan-pub si barurile karaoke din fata marii. 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)