Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Early booking reducere 20% oferte Revelion si Ski 2018 - 2019 - Bulgaria - tarife - rezervari online

 recommended-ski-bulgaria-38955

 Click aci pentru oferte cazare si ski in Borovets - Bulgaria

 Click aci pentru oferte cazare si ski in Pamporovo - Bulgaria

Click aci pentru oferte cazare si ski in Chepelare - Bulgaria

Pentru Iarna 2018 - 2019 si in special pentru perioada sarbatorilor de iarna si a revelionului va propunem mai multe destinatii pentru ski pentru toata familia. 

SKI IN BULGARIA: Anul acesta recomandam pachetele de ski in statiunile din Bulgaria, cu precadere Bansko, Pamporovo, Borovets si Razlog. Toate aceste statiuni ofera turistilor servicii de o calitate foarte buna atat la cazare cat si o infrastructura a partiilor foarte buna. 

Cazarea se face la hoteluri de minim 3 stele si pot ajunge la unitati de 5 stele, iar serviciile de masa incep de la mic dejun inclus si pot ajunge la all inclusive.

Majoritatea hotelurilor au ca facilitati restaurant, bar, piscina interioara 300C, piscina pentru copii, piscina exterioara 350C, coafor, salon de cosmetica, fitness, sauna, Jacuzzi (contra cost), solar (contra cost), masaj (contra cost), SPA (contra cost), tenis de masa, spatiu de depozitare a echipamentelor sportive, cofee shop, biliard, Internet Cafe, gradinita, loc de joaca pentru copii, room service, birou de schimb valutar, seif, lift, parcare (contra cost), garaj, centru de afaceri, sala de conferinte si servicii de Rent-a-car.