Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte Revelion 2020 - 15% reducere early booking - acceptam tichete de vacanta - in tara si in strainatate - transport avion - autocar - individual

banner revelion 2019 general2

 


PROGRAME TURISTICE CU TRANSPORT INDIVIDUAL

PROGRAME TURISTICE - TRANSPORT CU AUTOCAR - AVION

 Oferte Revelion 2020 în România sau în străinătate, Revelion cu transport – autocar sau avion – cazare, cină festivă şi agrement sau Oferte Speciale de Revelion cu transport individual – cazare, mese festive şi divertisment.

banner revelion romania1  banner revelion in strainatate2 

 dd1cc5c4ec17eecee58c09c99490ade2018d0237

Sărbătorile de iarnă oferă tuturor oamenilor bucurie, linişte sufletească, ocazia întâlnirii cu cei dragi. Crăciunul, care în România se petrece de obicei în familie, Revelionul, care se petrece în grupuri mari, sunt două dintre momentele cele mai importante dintr-un an, ocazii în care nimeni nu mai ţine cont de bugetul alocat pentru cumpărături.

Alegerea locului în care sărbătorim Revelionul este una dintre ocupaţiile cele mai plăcute, activitate care ne apropie din nou de prieteni, de oamenii dragi cu care analizăm toate ofertele agenţiilor de turism, ofertele hotelurilor, pensiunilor, vilelor, cabanelor, ofertele companiilor de transport cu autocar sau cu avion.

Alegerea destinaţiei de petrecere a sărbătorilor de iarnă – în România sau în staţiuni de iarnă din străinătate – reprezintă un element de dezbatere mai important, de multe ori, decât bugetul alocat pentru Crăciun sau Revelion. Chiar şi staţiunile exotice sunt luate în calcul ca şi variante de sărbătorire a Revelionului.

De multe ori, pentru alegerea variantei optime de petrecere a nopţii de Revelion se apelează la un consilier turistic, la o agenţie de turism care dispune de un bogat portofoliu de oferte şi de o experienţă care poate poate fi foarte utilă grupului de prieteni dornici de distracţie.

Pentru a fi eficienţi în alegerea celei mai bune oferte turistice, oamenii caută informaţii pe site-urile agenţiilor de turism, acolo unde pot să găsească programe turistice special create pentru Revelion, pentru multe destinaţii româneşti şi de peste hotarele României.

Dacă pentru România ofertele agenţiilor de turism sunt mai mult orientative, majoritatea rezervărilor făcându-se direct la recepţiile unităţilor de cazare – hoteluri, pensiuni, vile turistice, cabane etc. în cazul Revelioanelor externe rezervările se fac de obicei prin intermediul agenţiilor de turism, care vând pachete turistice de grup, oferte turistice care includ transport cu autocar sau avion, ghid sau însoţitor de grup, cazare, mâncare şi băuturi, agreement.

În prezent, cele mai bine vândute destinaţii de petrecere a Revelionului 2019 în străinătate sunt:AustriaCehiaChinaAfrica de SudRepublica DominicanăFranţaGermaniaGreciaIordaniaIrlandaItaliaMarocMexicPolonia

ScoţiaSingaporeSpaniaŢările BalticeThailandaUngaria, fiind de mare atracţie pachetele turistice care includ şi o component de circuit turistic, de vizitare a obiectivelor turistice din zonele de destinaţie de Revelion.

Vă recomand să cunoaşteţi lumea cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să descoperiţi obiceiurile specifice din afara graniţelor României, să promovaţi România oriunde călătoriţi, să contribuiţi la dezvoltarea comunităţii internaţionale a iubitorilor de călătorii.