Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Lefkada 125 euro 4 iulie 7 nopti autocar - Studio Vassilis
EARLY BOOKING: :

Sejur in LEFKADA – Charter Autocar

LAST MINUTE VARA 2016

Studio Vassilis 3*

Sejur 7 nopti cazare

plecare in fiecare luni


oWaPhJN728118Lefkada
 este presarata de cateva statiuni mici, plaje salbatice si satucuri traditionale grecesti. Partea de est a insulei cuprinde statiunile Lefkada, Nikiana si Perigiali. Statiunile estice dispun majoritar de plaje de pietris, dar exista si lagune mici cu plaje de nisip. Majoritatea statiunilor din partea de est sunt orientate catre partea continentala cu muntii sai magnifici.

        Cea mai mare statiune a insulei este Nidri, situata in partea estica, avand posibilitatea de a vedea insula Skorpios, Meganissi si alte insulite mai mici. Statiunea Nidri ofera o gama foarte variata de restaurante, taverne si baruri, port maritim spatios, plaje de pietris si nisip. Va recomandam sa descoperiti si cateva plaje micute din apropierea statiunii Nidri, de o frumusete aparte.

Insula Skorpios este cunoscuta ca insula privata a miliardarului Aristotel Onassis, decedat in 1975. Onassis a cumparat Skorpios in 1962 pentru 3 milioane de drahme grecesti. Insula a intrat in atentia internationala dupa ce a gazduit nunta acestuia cu fosta Prima Doamna a SUA Jacqueline Kennedy in octombrie 1968. In urma atentiei mediatice intense, detinerea unei insule private a devenit rapid unul dintre cele mai semnificative simboluri ale bogatiei si statutului social.

Vassilis Studios 3***,este situat aproape de centrul statiunii Nidri, la numai 50 de metri de plaja. Aici va veti bucura de frumosul peisaj, cu vegetatie bogataplaje minunate siapele limpezi precum cristalul.  Studiourile sunt dotate cu camere duble si triple, cu baie proprie, Tv, bucatari (complet utilata)frigidersi aer conditionat (contra-cost). Fiecare camera are balcon, de unde se vede marea. Sunt de asemenea disponibile locuri de parcare.

 Note :

 • Tarifele sunt exprimate in Lei(Euro)/persoana/sejur.
  EARLY BOOKING 20% reducere -aplicat. Oferta valabila pentru sejururi achitate pana la data de 08.05.2016. - Oferta speciala este inclusa in tarife.
  Se achita avans 50 % la rezervare, apoi restul pana la expirarea Eb -ului.  

 

LAST MINUTE VARA 2016

 

 

 

 

 

7 nopti cazare + transport autocar

7 nopti cazare. Transport Individual

17.mai

369- epuizat

369 - epuizat

23.mai

429 lei

429 lei

30.mai

439 lei

439 lei

06.iun

499 lei

499 lei

13.iun

439 lei

699 lei

20.iun

749 lei

749 lei

27.iun

599 lei

170 euro

04.iul

125 euro + 329 lei

170 euro

11.iul

129 euro + 329 lei

173 euro

18.iul

135 euro + 329 lei

176 euro

25.iul

135 euro + 329 lei

176 euro

01.aug

135 euro + 329 lei

176 euro

08.aug

135 euro + 329 lei

176 euro

15.aug

135 euro + 329 lei

176 euro

22.aug

135 euro + 329 lei

176 euro

29.aug

129 euro + 329 lei

165 euro

05.sep

125 euro + 329 lei

159 euro

11.sep

125 euro + 329 lei

139 euro

19.sep

499 lei

499 lei

26.sep

439 lei

439 lei

 

Reduceri / Suplimente (reducerile nu se cumuleaza):

 • supliment  camera  SINGLE80 eur;
 • loc in TRIPLA, reducere: 25 eur (fata de tariful in dubla exprimat in euro)/ 25 lei (la tariful exprimat in lei);
 • 1 copil 0-5.99 ani in camera cu doi adulti  - gratuit - nu beneficiaza de pat, dar are loc in autocar;
 • 1 copil 6-13.99 ani in camera cu doi adulti - beneficiaza de pat si loc in autocar - achita 120 euro/ pentru varianta autocar si 90 euro/ pentru varianta individual.

 

TARIFUL INCLUDE:

 • transport cu autocar clasificat international cu aer conditionat, instalatie audio-video, 2 soferi;
 • 7 nopti cazare la Studio Vassilis 3***.
 • Insotitor de grup pe toata perioada deplasarii;
 • Asistenta turistica in Nidri in limba romana.

 

 TARIFUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala dar recomandata);
 • excursiile optionale;
 • alte servicii care nu sunt mentionate la “tariful include”.
 • Posibilitate de masa la cerere la o taverna din statiune, mic dejun 5 euro, cina 8 euro.

 

 

PROGRAM AUTOCAR:

ZIUA 1 - BUCURESTI- LEFKADA

Plecare in jurul orei 18.00 de la STATIA DE METROU TIMPURI NOI pe traseul Bucuresti - Giurgiu – Sofia - Salonic – Ioannina – Lefkada.

ZIUA 2 - LEFKADA

In jurul pranzului ne vom caza in statiunea Nidri. Cazare 7 nopti la Studio Vassilis.

ZIUA 3 - 8 – SEJUR LEFKADA

ZIUA 9 - LEFKADA - BUCURESTI

Dupa pranz se pleaca din Lefkada spre Bucuresti.

ZIUA 10 - BUCURESTI

Sosire in jurul pranzului in Bucuresti in functie de formalitatile vamale, trafic si conditiile meteorologice.

        

TRANSFERURI DIN TARA se realizeaza la cerere in masura locurilor disponibile:

Oras

Locul de intalnire

Tarif

BRAILA

ATG PAX - DUOTEX COM

 25 eur

CONSTANTA

GARA CFR CTA

 35 eur

BACAU

ATG BISTRITA

 35 eur

BUZAU

ATG BUZAU

 25 eur

GALATI

ATG DUMITRU

 25 eur

SIBIU

ATG 1 - TRANSMIXT

 30 eur

RM VALCEA

ATG DACOS

 20 eur

PITESTI

ATG NORD

 15 eur

BRASOV

ATG 1 BRASOV

 30 eur

PLOIESTI

ATG PLOIESTI SUD

 15 eur

CRAIOVA

ATG NORD

 25 eur

Prezentarea la locul de intalnire se face cu 30 minute inainte de ora plecarii.

Transferurile se efectueaza cu autoturisme, microbuze sau autocare.

NOTE:

 1. 1.Pentru oferta standard, in momentul rezervarii se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului in termen de 48 ore, urmand ca diferenta de 50% sa se achite cu 3 saptamani inaintea plecarii. Daca nu se achita avansul in termenul mentionat, rezervarea se va anula. În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice, el va fi penalizat conform termenelor din contract.
 2. 2.Pentru ofertele speciale: last minute, first minute, in momentul rezervarii pachetul turistic se achita integral, in 48 ore. Daca nu se achita in termenul mentionat, rezervarea se anuleaza. Nu sunt permise modificari sau anulari, penalizarea este de 100%.
 3. 3.Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la frontiera de a primi turistul pe teritoriul respectiv sau de a-i permite acestuia parasirea tarii. Nerealizarea programului din culpa turistilor nu implica raspunderea agentiei touroperatoare.
 4. 4.Pentru trecerea frontierei turistii sunt obligati sa prezinte pasaportul sau cartea de identitate avand valabilitate minim 6 luni de la data inceperii calatoriei. Minorii sub 14 ani sunt obligati sa prezinte la trecerea frontierei pasaportul.
 5. 5.Minorii neinsotiti de ambii parinti au obligatia de a prezenta la trecerea frontierei acordul legalizat la notariat in original si copie al parintelui sau parintilor care nu ii insotesc in excursie iar insotitorul acestora trebuie sa aibe cazier judiciar. In cazul minorilor insotiti de unul dintre parinti iar acesta din urma face dovada Hotararii Judecatoresti Definitiva si Irevocabila prin care minorul i-a fost incredintat, trebuie sa prezinte doar acest document in original si copie. Neprezentarea acestor documente atrage nepermiterea minorilor de a parasi tara iar agentia touroperatoare un raspunde de consecinte.
 6. 6.Plata se poate efectua atat in euro cat si in lei. Daca suma ce ar trebui platita in euro se achita in lei atunci se va calcula la cursul BNR+ 2%. Tarifele includ TVA si comisionul agentiei.
 7. 7.Intrarea la cazare se face incepand cu orele 14.00, iar eliberarea camerelor se face in ziua plecarii la orele 9.00.
 8. 8.Agentia de turism touroperatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (dar neafectand intregirea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant). Tarifele excursiilor optionale sunt orientative in functie de cele comunicate departenera. In cazul evenimentelor aparute pe parcursul desfasurarii excursiei, agentia touroperatoare raspunde in limita prevederilor contractuale cu prestatorii de servicii (transportatori, hotelieri, unitati de alimentatie publica, ghizi si insotitori de grup, parteneri locali, intermediari) si a normelor legale in vigoare. In cazul plecarilor din tara este posibil transferul turistilor in Bucuresti.

ont-size:11.0pt;font-family: Calibri;mso-bidi-font-family:Calibri;color:black;mso-ansi-language:RO'>980 lei

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.