Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Lefkada - autocar 7 nopti mic dejun inclus -early booking vara 2019 - Hotel OScar
EARLY BOOKING: :

Sejur in LEFKADA – Charter Autocar

EARLY BOOKING VARA 2019

Hotel Oscar 2**+

Sejur 7 nopti cazare cu MIC DEJUN

plecare in fiecare luni

 


3604455Lefkada
 este presarata de cateva statiuni mici, plaje salbatice si satucuri traditionale grecesti. Partea de est a insulei cuprinde statiunile Lefkada, Nikiana si Perigiali. Statiunile estice dispun majoritar de plaje de pietris, dar exista si lagune mici cu plaje de nisip. Majoritatea statiunilor din partea de est sunt orientate catre partea continentala cu muntii sai magnifici.

        Cea mai mare statiune a insulei este Nidri, situata in partea estica, avand posibilitatea de a vedea insula Skorpios, Meganissi si alte insulite mai mici. Statiunea Nidri ofera o gama foarte variata de restaurante, taverne si baruri, port maritim spatios, plaje de pietris si nisip. Va recomandam sa descoperiti si cateva plaje micute din apropierea statiunii Nidri, de o frumusete aparte.

Insula Skorpios este cunoscuta ca insula privata a miliardarului Aristotel Onassis, decedat in 1975. Onassis a cumparat Skorpios in 1962 pentru 3 milioane de drahme grecesti. Insula a intrat in atentia internationala dupa ce a gazduit nunta acestuia cu fosta Prima Doamna a SUA Jacqueline Kennedy in octombrie 1968. In urma atentiei mediatice intense, detinerea unei insule private a devenit rapid unul dintre cele mai semnificative simboluri ale bogatiei si statutului social.

Hotelul Oscar 2**+ este situat in faimosul oras cosmopolitan Nidri, Acest hotel este administrat de o famile incantatoare, foarte prietenoasa si ofera privelisti uimitoare datorita pozitiei sale ideale pe malul marii din Nidri si este la numai 200 de metri de centrul statiunii – o baza fantastica pentru a explora tot ceea ce are insula Lefkada de oferit, si anume frumoasele peisaje, cu vegetatie bogataplaje minunate si apele limpezi precum cristalul. Hotelul beneficiaza de piscina proprie, bar la piscina si restaurant propriu unde se serveste micul dejun. Hotelul este dotat cu camere duble si triple, cu  baie proprie aer conditionat (contra-cost) WCuscator de parmini-frigiderbaie proprie cu dus, balcon sau terasa. Sunt de asemenea disponibile locuri de parcare.

 

 

TRANSPORT

Supliment transport autocar din București  85 /pers.

Plecări cu autocar în fiecare Duminica;

Intrare la cazare in fiecare Luni.

PLECĂRI

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 40% 

aplicată până la 15.02

EARLY BOOKING                                                                                                             Loc în DBL cu REDUCERE 30%

aplicată până la 31.05

 

OFERTĂ SPECIALĂ  Locuri limitate

 

12.05

99 €

59 €

69 €

79 €

19.05, 22.09

115 €

69 €

81 €

92 €

26.05, 02.06, 15.09,

165 €

99 €

116 €

132 €

09.06, 01.09, 08.09

199 €

119 €

139 €

159 €

16.06

249 €

149 €

174 €

199 €

23.06, 30.06

248 €

149 €

174 €

198 €

07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08, 25.08

282 €

169 €

197 €

226 €

Supliment SGL

125 €

Un  copil  5-11.99 ani gratuity in DBL fara pat , plateste doar transportul .

București, Timișoara, Voiteg – 85 €/pers, Ploieşti, Arad - 90 €, Buzău, Urziceni, Pitești - 95 €, Brașov, Predeal, Sinaia, Brăila, Calimanesti, Caciulata, Rm.Vâlcea, Slatina- 100 €, Focșani, Rm. Sărat, Galați, Craiova, Bals - 105 €, Ludus, Tg.Mures, Sighisoara, Roman, Bacau, Adjud, Constanta, Baia Mare, Satu Mare, Oradea - 110 €, Sibiu, Cluj Napoca, Turda, Iasi, Tulcea - 115 €, Piatra Neamt – 120 €,  Suceava – 125 €.


observații 

Copii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat!

Condiții de plată

Camere Standard

- 25% avans la inscriere;

    - restul pana la 60% la expirarea perioadei de EB;

   - 40% cu 21 de zile inainte de check-in.

Camere Best Deal

 Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de minim 50%   la înscriere, restul de plată pȃnă la expirarea perioadei de Early Booking.

Rezervările efectuate în perioada de first minute /early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

FORMALITATI

Documentele necesare şi condiţiile în care cetăţenii români pot călători în străinătate, diferă în funcţie de ţară, de destinaţie şi/sau de tranzit, neexistând o regulă general valabilă. Totodată, în anumite situaţii, este necesară îndeplinirea unor condiţii suplimentare pentru a fi posibilă părăsirea teritoriului României de către cetăţenii români (minori, interzişi, sub supraveghere sau control judiciar, etc.).

În consecinţă, Christian Tour recomandă tuturor turiştilor săi să se informeze în legătură cu toate documentele necesare, vize, aprobări sau orice alte condiţii ce sunt necesare pentru realizarea călătoriei lor, la Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti – tel. +40 21 319.21.08 sau +40 21 319.21.25), putând fi consultat şi website-ul acestui minister la adresa: http://www.mae.ro/travel-conditions. De asemenea, informaţii relevante pot fi obţinute şi de la Poliţia de Frontieră Română (Bucureşti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, - telefon:  021.316.25.98 / 021.318.25.98), inclusiv accesând website-ul acestei instituţii: https://www.politiadefrontiera.ro.

Christian Tour depune eforturi pentru a furniza turiştilor informaţii actualizate, în funcţie de specificul călătoriei turistice, însă nu îşi asumă nicio răspundere faţă de turiştii care din cauza neîndeplinirii condiţiilor de călătorie sau nedeţinerii documentelor necesare, nu pot părăsi teritoriul României sau nu pot efectua călătoria turistică.

Pentru a putea ieși din țară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiții: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat. Adultul care îi însoțește, în cazul în care nu este unul dintre părinti, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

Nu sunt  obligatorii asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno însa agenția vă recomandă să le aveți.

 

BINE DE STIUT

Autocarele agenţiei sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate la 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.

Turiştii se vor prezenţa la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.

Pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic).

Aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie).

Autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.  

Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă.

Cazarea începe cu oră 14.00 în prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00.

Reduceri de pana la 40%

PLECARI

 • In fiecare Duminica

 

PLECARI DIN

Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Tg.Mures, Sighisoara, Brasov, Predeal, Sinaia, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti, Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Rm.Sarat, Buzau, Galati, Braila, Tulcea, Urziceni,  Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Voiteg.

 

Avans la inscriere

 • Minim 25% - camera standard
 • Minim 50% - camera promo

 

TARIFUL INCLUDE

 • 7 nopţi cazare;
 • Masa in functie de variant de cazare aleasa;
 • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
 • Asistență turistică locala.

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare (pentru turistii care opteaza pentru transport autocar) sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

Tariful nu include

 • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Programe optionale
 • Taxa hotelieră - se achită la recepție de către client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție.

Program

î ZIUA 1 - Către  Grecia...

Întâlnire cu însoţitorul de grup la ora  şi locul stabilite în diagrama de plecări (anexată la pagina următoare). Plecare spre Insula Lefkada pe traseul  România -  Sofia – Promahonas – Ioannina – Preveza – Lefkada. Pe timpul nopţii, se va traversa Bulgaria.

î ZIUA 2- Insula Lefkada

În cursul diminetii, intram pe teritoriul Greciei, traversand pe rand mai multe provincii: Macedonia a carei capitala este Salonicul, Tessalia strabatuta de inaltimile Muntelui Olimp si Grecia Centrala, ale carei inaltimi sunt dominate de Muntii Pindului. Cazare la vila/hotel.

î ZIUA 3 – 8  Vă propunem să participați la urmatoarele excursii opționale:

* Turul insulei. Excursia incepe cu o vizita in capitala insulei Lefkada, construita pe malul unui port natural. Urmeaza o experienta religioasa, intrucat se va vizita cel mai important monument de acest fel de pe insula, Manastirea Faneromeni, cu impresionantele peisaje ce se pot admira de aici. Dupa o oprire pe plaja Kathisma pentru baie si pranz, drumul continua spre sudul insulei in Vasiliki si spre fabrica de vinuri “Land of Lefkas” pentru o degustare de diferite sortimente de vinuri..  

* Croazieră în jurul insulelor. Această croazieră reprezintă o zi de pură relaxare în care puteti face plajă, scufundări în apele cristaline, explorând adevarata Grecie, bucurându-vă totodată de ospitalitatea de la bordul navei. Veţi putea vizita Peştera Papanikolis din Insula Meganisi, o ascunzătoare legendară a unui submarin din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Turul continuă spre Insula Formekula, unde puteţi face o baie în apele de turcoaz din jurul acesteia. Dupa un prânz la bordul vasului, se face o oprire pe Insula Scorpionilor, una dintre cele mai faimoase insule private din lume.

* Seara grecească. Pentru cei familiarizaţi cu Grecia, probabil serile cu specific grecesc sunt ceva obişnuit. Cu toate acestea, seara grecească din Lefkada este diferită.

Pentru început, se merge într-o croazieră cu un vas tradiţional până in Meganissi. Seara greceasca se va tine in Vathi, unde o orchestra vă va distra până seara târziu.

* Degustare de vinuri. In aceasta scurta excursie, aveti sansa de a degusta vinul la el acasa. Proprietarul ne va oferi un tur, explicandu-ne diferitele sortimente de vinuri produse. De asemenea, vom vizita si fabrica de ulei de masline. La sfarsitul turului veti avea ocazia sa degustati din cateva vinuri locale, pe care mai apoi le puteti cumpara pentru acasa sau pentru a le oferi cadou prietenilor. Dupa degustarea de vin, ne vom indrepta catre minunata statiune Sivota unde va puteti plimba, face baie sau puteti lua pranzul intr-una din multele taverne, inainte de a reveni la Nidri.

î ZIUA 9- Catre Romania

In cursul dupa-amiezii, vom parasi insula si ne vom indrepta catre portul Preveza pentru a traversa pe continent. Ne vom continua drumul spre tara pe traseul Preveza – Ioanina – Promahonas – Kulata – Sofia – Romania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

î ZIUA 10 - Din nou acasă !!!

Sosim în Romania în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.

 

Detalii imbarcare Transport Autocar

Oraṣul de ȋmbarcare

Ora

Punctul de plecare

Tarif

Cluj Napoca

02:00

Sala Sproturilor Horia Demian

115

Turda

02:30

Statie Autogara Sens Vest (sens giratoriu)

115 €

Ludus

03:10

Benzinaria MOL

110 €

Tg Mures

04:00

Intrare parcare Mall Promenada

110 €

Sighisoara

05:15

Parcare Penny Market

110 €

Brasov

07:15

Benzinaria Socar, Brasov Harmanului, nr.52

100 €

Predeal

07:45

Gara CFR Predeal

100 €

Sinaia

08:45

Gara CFR Sinaia

100 €

Ploiesti

09:45

Benzinaria Petrom, DN 1

90 €

București

12:30

Central BUS Station (situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab)

85 €

Constanṭa

06:30

Gara CFR Constanta

110 €

Suceava*

02:30

Hotel Bucovina

125 €

Piatra Neamṭ*

03:30

Hotel Central

120 €

Iaṣi

03:15

Benzinaria Socar, Iasi Bahlui/ Splai Bahlui Mal drept, nr.32

115 €

Roman

04:45

Benzinaria Socar, Roman/ Str Stefan cel Mare, nr.258

110 €

Bacău

05:45

Parcarea Stadionului Municipal

110 €

Adjud

06:45

Benzinaria Socar, Adjud/ Str Republicii

110 €

Focṣani

07:20

Benzinăria Mol

105 €

Râmnicu Sărat

08:00

Benzinăria Petrom

105 €

Buzău

08:45

Benzinaria Socar/ Sos Nordului, nr.11

95 €

Urziceni

09:40

Parcare Lukoil – sens giratoriu

95 €

Galaṭi**

07:00

McDonald's

105 €

Brăila**

07:30

Plantelor, Billa pe Buzaului

100 €

Sibiu

06:000

Parcare Muzeul de Stiinte Naturale

115 €

Caciulata

07:20

Han Cozia

100 €

Calimanesti

07:25

Biserica (Catedrala Sf Apostoli Petru si Pavel)

100 €

Rm. Valcea

07:45

Benzinaria Socar/ Calea Bucuresti, n2.267

100 €

Pitesti

09:00

Benzinaria Socar/ Str Exercitiu, nr. 14

95 €

Craiova

07:00

Benzinaria Petrom

105 €

Balş

07:20

Statie Bals

105 €

Slatina

08:00

Benzinaria Rompetrol – Strada Pitesti

100 €

Baia Mare

05:00

Autogara

110 €

Satu Mare

06:30

Parcare Kaufland

110 €

Oradea

08:30

Jumbo (ieșire Arad)

110 €

Arad

10:30

OMV - dinspre Timişoara

90 €

Timiṣoara (ieșire Moravita)

12:00

Gaz Prom / Auchan - Aradului

85 €

Voiteg

13:00

Popas Voiteg

85 €

Transferuri la Bucuresti

* Transfer la Bacau
** Transfer la Buzau
Transferurile sunt valabile pentru minimum 4 persoane.

OBSERVAȚII

Orele sunt informative și pot suferi modificări în funcție de trafic;

Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întȃlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită;

Transferurile se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, în funcție de mărimea grupului;

Distribuirea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierii.

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.