Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
City Break Riga 4 nopti 5 zile - 2018 - hoteluri - obiective turistice de vizitat - bilete avion low cost - rezervari online
EARLY BOOKING: :

CITY BREAK RIGA 4 nopti 5 zile - 2018

RIGA

           Riga este capitala Letoniei si totodata cel mai mare oras de pe intreg teritoriul Tarilor Baltice. Data fiind importanta pe care Riga o are in zona, este, intr-o mare masura, considerata capitala culturala si economica a Tarilor Baltice. 
        Desemnata Capitala Culturala Europeana in 2014, Riga impresioneaza prin diversitatea culturala si arhitecturala, fiind recunoscuta la nivel mondial pentru cea mai mare colectie de cladiri construite in stil Art Nouveau / Jugendstil din lume. Centrul istoric al orasului a fost inclus din anul 1997 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO si ofera fiecarui vizitator clipe de neuitat si dorinta de a reveni, pentru ca o singura vizita nu este niciodata de ajuns.
         Diversitatea culturala a orasului se regaseste la tot pasul in multitudinea stilurilor arhitecturale care pastreaza vie imaginea secolelor trecute, trecand de la baroc la clasicism, de la renascentist la Art Deco, de la Romanesc la stilul romantic, intr-un amalgam inchinat frumusetii autentice.
         Printre monumentele remarcabile ale orasului, care nu pot fi ratate in timpul unei vizite, se afla Piata Domului – situata in inima orasului vechi, inconjurata de o serie de cladiri datand din anii 1930 precum siCatedrala construita in anul 1211; Piata Livu – construita recent, dupa al doilea Razboi Mondial, gazduieste un complex de cladiri din secolul al XVIII-lea, remarcabile fiind cele ale Breslei Negustorilor (Marea breasla) si Breslei Mestesugarilor (Mica breasla), cladiri cu interioare bogat decorate; Biserica Sf. Petru – datand din anul 1209, Monumentul LibertatiiOpera NationalaCastelul MedievalMuzeul National de Arta, etc
Intregul oras este ca un muzeu in aer liber, fiecare straduta ingusta ce serpuieste printre cladirile istorice ascunde o mica comoara ce trebuie admirata. 
Riga este un oras spiritual, plin de viata si deschis spre evolutie continua, pastrandu-si insa aura distincta, sarmul si stilul sau caracteristic. 

 

Hotel

Loc in camera dubla

Hotel Primo 3*

de la 185 eur

Hotel City Teater 3*

de la 209 eur

Hotel Wellton Gertrude 4*

de la 219 eur

Boutique Hotel Old City 4*

de la 309 eur

Orar de zbor informativ:

12:50 Otopeni  –  15:40 Riga

15:55 Riga  –  18:40 Otopeni

 

Pretul include:

 

-          - Bilet de avion, zbor direct, Bucuresti – Riga – Bucuresti, compania Air Baltic

 

-          - 4 cazari la hotelul ales

 

-          - Taxele de aeroport

 

-          - Mic dejun

 

Pretul nu include:

 

-          - Bagajul de cala

 

-          - Transferuri aeroport - hotel - aeroport

 

-          - Asigurari medicale, storno, etc.

 

-          - Vizite, intrari la obiective turistice, alte cheltuieli de natura personala, etc.

 

-          - Taxe de oras -  se achita la receptia hotelului (daca este cazul).

 

Conditii generale aplicabile pachetelor City Break:

 

-         Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;

 

-         Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita;

 

-         La cerere se pot oferta alte hoteluri, alte companii aeriene, alte orare de zbor, etc.

 

-         La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii.

 

-     Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile dupa efectuarea unei rezervari ferme se penalizeaza, in general, cu 100% din contravaloarea pachetului.

 

-        Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la reconfirmarea serviciilor solicitate (daca nu exista alte conditii speciale de rezervare sau plata). 

 

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.