Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
City break Praga 3 nopti 4 zile - 2018 - hoteluri - obiective turistice de vizitat - bilete avion low cost - rezervari online
EARLY BOOKING: :

CITY BREAK PRAGA 3 nopti 4 zile - 2018

PRAGA

"Orasul de aur", "Orasul celor o suta de turle", "Capitala Imperiala" sau pur si simplu Praga – unul dintre cele mai frumoase orase din lume.

Ramasa intacta in urma razboaielor mondiale si a influentelor comuniste, Praga reprezinta astazi un important centru cultural european si mondial, centrul sau istoric aflandu-se pe lista patrimoniului UNESCO.  Aici, timpul pare ca s-a oprit in loc iar misterul, eleganta, frumusetea, simplitatea si culoarea se impletesc armonios intr-un buchet de tonuri calde, ce invaluie orasul de pe malurile Vltavei.

Strazile inguste ce serpuiesc printre cladiri simple dar extrem de frumoase isi poarta vizitatorii catre numeroasele atractii turistice din Orasul Vechi.

Ceasul astronomic – un ingenios mecanism care la fiecare ora ofera un spectacol extraordinar tuturor celor care se opresc in piata Primariei si care nu doar indica cu precizie ora si data, de mai bine de 600 de ani, dar arata in acelasi timp si pozitia soarelui sau fazele lunii. La fiecare ora, ceasul parca prinde viata oferind o parada a celor doisprezece apostoli si alte figurine care completeaza spectacolul. Despre mesterul care a construit acest mecanism se spune ca localnicii i-au scos ochii pentru a nu mai construi un ceas asemanator in alta parte.  

PrimariaBiserica Fecioarei din Tyn si Biserica Sf. Nicolae completeaza peisajul incantator al Pietei Orasului Vechi.  

Piata Wenceslas este, de asemenea, una dintre cele mai vizitate zone ale orasului, fiind un important punct commercial, cu zeci de magazine care atrag pasionatii de cumparaturi ca un magnet. Tot aici aveti ocazia sa vizitati Muzeul National, o cladire care impresioneaza atat prin arhitectura cat si prin numeroasele expozitii pe care le gazduieste.

Trecerea peste Vltava, pentru a ajunge in districtul Hradului se face pe mai multe poduri amplasate strategic, insa cel mai important si mai spectaculos este podul Carol – o opera de arta in sine, o galerie baroca in aer liber, podul este marginit de un impresionant periplu de 30 de statui, dintre care se remarca cea a Sfantului Ioan Nepomuk despre care legenda spune ca daca o atingi, cu siguranta te vei intoarce in Praga dar vei si lua cu tine o parte din norocul acestui oras.

Constructia podului a fost planificata cu minutiozitate, incepand in anul 1357, luna septembrie, ziua a 7-a, la ora 5:31, tinand cont de foarte multe aspecte astronomice precum intrarea favorabila a Soarelui in Saturn, dar si a faptului ca aceasta data si aceasta ora reprezinta insiruirea numerelor impare de la 1 pana la 9 si inapoi (1,3,5,7,9,7,5,3,1) – aceste aspecte erau menite sa garanteze durabilitatea in timp a acestei opere de arta.

Dincolo de podul Carol se intinde fascinantul domeniu al Castelului din Praga, cel mai mare castel din lume, dominat de Catedrala Sfantul Vitus – una dintre cele mai mari si mai frumoase catedrale din Europa, care se inalta mareata supraveghind in tacere linistea castelului.

Castelul in sine este o opera de arta care de-a lungul timpului a impletit in zidurile sale stiluri arhitecturale diferite, de la stilul romanesc la gotic, de la cel baroc la cel renascentist, fiind incununat de superbele vitralii ale catedralei, pictate de Alfonse Mucha, in perioada art nouveau.      

Tot in zona castelului veti putea strabate Ulita de Argint marginita de cladiri superbe care gazduiesc sedii ale diverselor ambasade printre care si Ambasada Romaniei, Ulita de Aur – conform legendelor, micutele case colorate erau locuite de alchimisti care au incercat sa obtina Elixirul Tineretii si Piatra Filosofala lucrand pentru Imparatul Rudolf al II-lea.

Multe sunt de vazut si de facut in Praga si niciodata nu veti avea suficient timp sa o descoperiti in toata splendoarea sa pentru ca, cu fiecare vizita, Praga se transforma, devine alt oras, cerand a fi permanent redescoperit.

 

Hotel

Loc in camera dubla

Hotel Apollon 3*+

de la 155 eur

Hotel City Inn 3*

de la 179 eur

Hotel Best Western Kinsky Garden 4*

de la 179 eur

Hotel Best Western Bila Labut 4*

de la 189 eur

Hotel Golden Tulip Savoy 5*

de la 229 eur

Orar de zbor informativ:

07:50 Otopeni  –  08:45 Praga

22:00 Praga  –  00:50 Otopeni

 

Pretul include:

 

 • Bilet de avion, zbor direct, Bucuresti – Praga – Bucuresti, compania Czech Airlines
 • 3 cazari la hotelul ales
 • Taxele de aeroport
 • Mic dejun

 

Pretul nu include:

 

 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Asigurari medicale, storno, etc.
 • Vizite, intrari la obiective turistice, alte cheltuieli de natura personala, etc.
 • Taxe de oras -  se achita la receptia hotelului (daca este cazul).

 

Conditii generale aplicabile pachetelor City Break:

 

 • Preturile afisate sunt orientative si sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
 • Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita;
 • La cerere se pot oferta alte hoteluri, alte companii aeriene, alte orare de zbor, etc;
 • La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii;
 • Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile survenite dupa efectuarea unei rezervari ferme atrag dupa sine penalizari de 100% din contravaloarea pachetului (daca nu exista alte conditii speciale de anulare);   
 • Pachetele de city break se achita integral, in maxim 48 h de la reconfirmarea serviciilor solicitate (daca nu exista alte conditii speciale de rezervare sau plata).

 

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.